MÜSİAD Vrouwen

MÜSİAD Vrouwen

MÜSIAD Vrouwen, dat in 2018 officieel is opgericht binnen MÜSIAD, heeft meer dan 12 duizend leden en vertegenwoordigt bijna 60 duizend ondernemingen.  MÜSIAD Vrouwen is een vereniging die activiteiten uitvoert om het potentieel van vrouwelijke ondernemers kwalitatief en kwantitatief te ontwikkelen en te versterken.

Het belangrijkste doel van MÜSİAD Vrouwen is om het bewustzijn te verhogen in alle bedrijfstakken waar vrouwen aanwezig zijn.

Wat doet MÜSİAD Vrouwen

Wat het leven in evenwicht houdt, is het succes om onze rollen op de juiste plaats en op het juiste moment te vervullen. MÜSIAD Vrouwen vertegenwoordigt vrouwen in de zakenwereld en probeert bestaande knelpunten voor vrouwen die hen belemmeren als ondernemer op te lossen. MÜSIAD Vrouwen houdt rekening met alle rollen van vrouwen en behandelt vrouwen als volwaardig. MÜSIAD Vrouwenbiedt hun hulp bij het overwinnen van de obstakels voor vrouwen bij het in evenwicht brengen van hun rollen in de maatschappij en het zakenleven.

De belangrijkste doelstellingen van MÜSIAD Vrouwen omvatten de ontwikkeling van het potentieel aan vrouwelijke ondernemers in het land in termen van kwantiteit en kwaliteit. Daarnaast is het doel van MÜSİAD Vrouwen, het bewustzijn in de samenleving te vergroten door het produceren van projecten voor sociale verantwoordelijkheid voor vrouwen en de gehele samenleving. MÜSIAD Vrouwen is de organisatie in de zakenwereld met het hoogste aantal zakenvrouwen met meer dan 300 vrouwelijke leden.