Over MÜSİAD

Over MÜSİAD

MÜSİAD, opgericht op 9 mei 1990, staat voor Onafhankelijke Vereniging van Industriëlen en Zakenlieden. MÜSİAD, opgericht in Istanbul, is een niet-gouvernementele organisatie die een voorbeeld is geworden op het gebied van begeleiding, opleiding en advies voor diverse sectoren binnen de samenleving, naast ondersteuning aan de zakensector. Terwijl alle activiteiten van MÜSİAD gebaseerd zijn op professioneel denken, stelt het ook zijn intellectuele knowhow beschikbaar voor het algemeen nut.

 

De missie van MÜSIAD is een vereniging te zijn van zakenlieden die onafhankelijk en zelfstandig kan optreden op zowel nationaal als internationaal gebied. Door zakenlieden bijeen te brengen die de door de vereniging vooraf bepaalde waarden en beginselen delen, vergroot zij het aantal leden en versterkt zij aldus de solidariteit tussen de leden en draagt zij door deze solidariteit bij tot de materiële en geestelijke ontwikkeling van Nederland.

Geschiedenis van MÜSİAD

De Independent Industrialists’ and Businessmen’s Association werd in 1990 opgericht door 5 jonge ondernemers. MÜSİAD hecht sinds haar oprichting veel belang aan lokale organisatie en richtte in 1991 in Kayseri haar eerste vestiging in Anatolië op. In 1993 nam MÜSİAD stappen in de richting van globalisering. Het opende zijn eerste wereldwijde vestiging in München, Duitsland.  Een jaar later, in 1994, werd een vestiging in Nederland geopend.

0 +
Actieve leden
0
Vestigingen wereldwijd
0
Actief in 81 landen

Onze bestuursleden