Musiad Nederland (NL)

Over Ons

MÜSİAD Nederland

MISSIE
De belangrijkste missie van Müsiad Nederland is om als een brug te fungeren tussen Nederland en Türkiye om de bilaterale handel, investeringen en economische betrekkingen verder te verbeteren door het ondernemingsklimaat te versterken en de directe buitenlandse investeringen te stimuleren.

Onze missie is om een dynamisch platform te bieden dat ondernemers van over de hele wereld verenigt, hen ondersteunt en inspireert in hun zakelijke reis. We bieden netwerkmogelijkheden en educatieve programma’s die ondernemers in staat stellen om te groeien en te innoveren in een steeds veranderende zakelijke omgeving. Door middel van samenwerking en kennisdeling streven we ernaar om de ontwikkeling van ondernemerschap te bevorderen en ondernemers te helpen bij het overwinnen van uitdagingen op hun weg naar succes. Als internationale ondernemersvereniging omarmen we diversiteit in al haar vormen en streven we naar inclusie in onze gemeenschap. We geloven dat diverse perspectieven en ervaringen leiden tot verhoogde creativiteit, innovatie en veerkracht binnen onze vereniging en in de bredere zakelijke wereld. Door een inclusieve omgeving te bevorderen, waarin alle ondernemers zich gesteund en gehoord voelen, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de wereldwijde zakelijke gemeenschap en bij te dragen aan een meer rechtvaardige en welvarende samenleving.

Over ons

VISIE
Müsiad Nederland streeft ernaar een betrouwbare en geloofwaardige partner te zijn die helpt bij het versnellen van de verbetering van het ondernemingsklimaat, in samenwerking met Turks-Nederlandse bedrijven, buitenlandse investeerders en Nederlandse besluitvormers.

Bij onze internationale ondernemersvereniging streven we naar een wereld waarin ondernemerschap wordt gekoesterd als een krachtige motor voor positieve verandering en duurzame groei. We geloven in de onbegrensde mogelijkheden van ondernemerschap om innovatie te stimuleren, economische welvaart te bevorderen en gemeenschappen te versterken. Onze visie is gebaseerd op het idee dat ondernemers overal ter wereld kunnen floreren wanneer ze worden ondersteund door een inclusieve en ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde individuen. We streven ernaar een wereldwijde cultuur van ondernemerschap te bevorderen waarin diversiteit wordt omarmd, kansen worden gecreëerd en successen worden gevierd.

In lijn met onze missie en visie zijn we vastbesloten om een krachtige stem te zijn voor ondernemers die zich inzetten voor verandering en vooruitgang. We streven ernaar om beleidsmakers te beïnvloeden, partnerschappen aan te gaan en initiatieven te ondersteunen die het ondernemerschap stimuleren.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare