IS-EM BOUW B.V.

IS-EM Bouw B.V. is een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam. Ben je op zoek naar een goede ervaren aannemer? Met meer dan 16 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je jouw huis of kantoorpand wilt verbouwen, wil je dit met vertrouwen aan de beste partij overlaten. Iemand die goed luistert naar je wensen, meedenkt en topkwaliteit en een goede afwerking levert. Voor een goede prijs.

Van bouwaanvraag tot afwerking, van het fundament tot aan het dak, van binnen en van buiten, het installatiewerk (gas, water, elektra), schilderwerk en het stukadoorswerk. Maar ook de afwerking van vloeren en wanden met het materiaal van uw keuze. IS-EM Bouw werkt met een breed netwerk van de beste vakmensen. Specialisten met oog voor detail. Dankzij het brede aanbod in verschillende disciplines binnen de bouw, zorgt IS-EM Bouw dat de planningen perfect op elkaar worden afgestemd. IS-EM Bouw staat garant voor het leveren van topkwaliteit. Vaak kunnen wij na opdrachtverlening binnen twee weken al starten. Dankzij onze eigen loods met materialen hoeven wij vooraf dit niet te bestellen en hebben wij altijd voldoende voorraad. Dat scheelt weer tijd.  En je hebt voor alle specialisten één aanspreekpunt. Wel zo fijn.