ANADOLU VERZEKERINGEN

Anadolu Verzekeringen gevestigd te Zaandam, is een onafhankelijk assurantiekantoor dat bemiddelt bij het tot stand komen van schadeverzekeringen. Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken? Bel ons dan op nummer 085 401 62 02 of neem contact op met onze adviseurs voor advies en of vrijblijvende offerte.Zorgverzekering vergelijken! Wij vergelijken op prijs kwaliteit en behoefte! Ook voor studenten en expats de goedkoopste ziektekosten verzekering!Anadolu Zorgverzekeringen, sluit de juiste ziektekosten verzekering voor de juiste prijs af! Wij geven u graag advies.Heeft u voldoende aan een basis zorgverzekering? Of heeft u een aanvullende ziektekosten verzekering nodig? Meer dekking nodig voor tandzorg? Is Fysiotherapie belangrijk voor u?Bent u opzoek naar een goedkope zorgverzekering polis?
Wilt u overstappen van uw huidige ziektekosten verzekering naar een voordelige zorgverzekering?

 

IS-EM BOUW B.V.

IS-EM Bouw B.V. is een modern en ambitieus aannemers- en bouwbedrijf uit Amsterdam. Ben je op zoek naar een goede ervaren aannemer? Met meer dan 16 jaar ervaring ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je jouw huis of kantoorpand wilt verbouwen, wil je dit met vertrouwen aan de beste partij overlaten. Iemand die goed luistert naar je wensen, meedenkt en topkwaliteit en een goede afwerking levert. Voor een goede prijs.

Van bouwaanvraag tot afwerking, van het fundament tot aan het dak, van binnen en van buiten, het installatiewerk (gas, water, elektra), schilderwerk en het stukadoorswerk. Maar ook de afwerking van vloeren en wanden met het materiaal van uw keuze. IS-EM Bouw werkt met een breed netwerk van de beste vakmensen. Specialisten met oog voor detail. Dankzij het brede aanbod in verschillende disciplines binnen de bouw, zorgt IS-EM Bouw dat de planningen perfect op elkaar worden afgestemd. IS-EM Bouw staat garant voor het leveren van topkwaliteit. Vaak kunnen wij na opdrachtverlening binnen twee weken al starten. Dankzij onze eigen loods met materialen hoeven wij vooraf dit niet te bestellen en hebben wij altijd voldoende voorraad. Dat scheelt weer tijd.  En je hebt voor alle specialisten één aanspreekpunt. Wel zo fijn.

STAR AUTOMATERIALEN

Over meerdere vestigingen en magazijnen, kunnen wij veel van onze automaterialen en accessoires uit voorraad leveren. Dagelijks rijdt een van onze auto’s langs de vestigingen om zo onderdelen naar de gewenste locatie over te brengen. Op deze manier kunnen wij u bijna altijd dezelfde dag nog helpen aan de door u gewenste artikelen.

Wij werken niet met een vaste routeplan maar nadat wij een bestelling hebben ontvangen wordt deze gelijk in onze bezorgautos geladen. Zo bent u zeker dat uw bestelling binnen de kortste tijd wordt aangeleverd.

HARRISONS

Wij zijn begonnen als groothandel gespecialiseerd in Turkse lekkernijen, die wij bezorgen door heel Nederland. Harrisonsbakery is de ambachtelijke Turkse lekkernijspecialist in omgeving Amsterdam. Kom gezellig met uw familie en proef de heerlijke harmonie tussen deeg en pistache, de sfeer van verwennerij en de smaak van klasse!

HELAL FOOD

In het jaar 1979 is een shoarmazaak gestart onder leiding van gebroeders Akbulut, onder klanten beter bekend als “Helal Shoarma”. De zaak is heeft zich door de jaren heen stevig gevestigd en is een integraal onderdeel geworden van de Kanaalstraat met een klantenkring van allerlei verschillende nationaliteiten.
In ons complex op de Elektronweg 34, worden Halal-vleesproducten gefabriceerd, die u met vertrouwen kunt consumeren. Helal food is vandaag de dag de naam van een merk, die staat voor een gemeenschappelijke smaak tussen miljoenen mensen in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, België, Spanje en andere Europese landen. Helal Food behoort tot de weinige complexen in zijn sector en heeft een belangrijk marktaandeel in Europa.

ETI BISCUITS

Een fabriek die kleine gelukjes produceert’ was altijd de droom van Firuz Kanatlı. In 1961 zette hij de eerste stap om zijn droom te verwezenlijken. Het gevoel van moed, toewijding en innovativiteit van een handvol mensen die met ambitie werkten, maakten de reis van ETi nog fraaier. Op deze manier groeide ETi tot een van de grootste voedingsmiddelenproducenten. Tot op heden blijft ETi zich ontwikkelen met zijn welbekende kwaliteit en is met trots het eerste merk dat in Turkije opkomt als het gaat om ‘De Smaak van Geluk’. Al 25 jaar is ETi ook in Nederland een smaakvol begrip. De ETi-producten zijn inmiddels binnen handbereik en zijn verkrijgbaar bij circa. 750 buurtsupers door het hele land! Daarnaast is sinds kort ook de ETi-webshop actief en kunt u op uw gemak heerlijke producten bestellen en tot uw deur laten bezorgen. ETi – Taste of Happiness

LALE REIZEN

Lale Reizen is inmiddels een gevestigde naam in de regio Den Haag. Sinds 12 september 1992 verzorgen wij de mooiste en goedkoopste reizen voor u naar Turkije. Van uitstekend verzorgde vakanties tot luxe rondreizen. Vluchten naar: Istanbul, Ankara, Konya, Kayseri, Elazig, Adana, Antalya, Izmir, Trabzon en nog veel meer.

Als u juist interesse heeft in een geheel op maat ontwikkelde vakantie bent u bij ons op het juiste adres. Door de ervaring en kennis van onze reisagenten, wordt uw vakantie nog specialer. Het is niet zomaar dat wij ons specialist in maatwerk durven te noemen. Wij houden juist van uitdagingen en zoeken alles tot in de puntjes uit.

U kunt bij ons net dat beetje extra krijgen waar u naar op zoek bent. Naast die droomvakantie regelt Lale Reizen namelijk meer dan dat. Wij regelen uw reis namelijk tot op uw stoel en eten in de vliegtuig. Om te zorgen dat alles goed verzorgd is, kunt u bij ons langs komen en uitgebreid informatie krijgen. Dit doen we allemaal om u de zorg uit handen te kunnen nemen, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

KTNL

Bij Koeltechniek Nederland werken uitsluitend mensen voor wie klimaatbeheersing geen geheimen meer heeft. Wij leveren luchtbehandelingssystemen voor allerlei toepassingen. Of het nu een airconditioning in uw luxe villa is of klimaatbeheersing in uw winkel. Aan een goed klimaat worden vandaag de dag hoge eisen gesteld en daar werken we als ervaren leverancier en installateur graag aan mee. De adviseurs van Koeltechniek Nederland gaan graag met u in gesprek over uw wensen en uw persoonlijke situatie.
Als specialist in koeltechniek en klimaatbeheersing leveren we bij Koeltechniek Nederland graag een bijdrage aan klimaatbeheersing. Verduurzaming van woningen, winkels, scholen, ziekenhuizen en andere bedrijfspanden is in de 21e eeuw heel belangrijk. Er moet zuiniger met energie worden omgesprongen, maar tegelijk moet het klimaat in het pand worden geoptimaliseerd. We bewijzen graag dat die twee prima samen gaan.

WEBACTUEEL

Wij ontwikkelen maatwerk websites en zorgen ervoor dat er resultaten worden geboekt. Dit doen we mede door het bepalen en het uitvoeren van een sterke marketingsstrategie. We hebben alle kennis in huis omtrent webdesign, grafisch design en marketing om jouw business te laten groeien via online kanalen.Meer bezoekers, meer conversie en meer winst: het klinkt als muziek in de oren. Wat je daarvoor nodig hebt? Een sterke maatwerk website, die tevens de basis vormt voor jouw online marketingstrategie. Bij ons vind je die twee onder één dak. Wij hebben aandacht voor de zichtbare én minder zichtbare zaken en helpen jouw onderneming zo met online groeien.Bij Webactueel staat de opdrachtgever centraal. Wij proberen door middel van onze expertise, kennis en skills de missie van de opdrachtgever na te streven.Bij Webactueel zijn verschillende specialisten werkzaam. De lijnen zijn kort, er wordt snel geschakeld en ze zijn prestatie,- en resultaatgericht. Hierdoor een prettige samenwerking. Zeker een aanrader!